• Morate uneti minimum 3 karaktera

  • Moj Nalog
  Prijavi se
  JAC za REDA Milano - Reda Milano

  JAC za REDA Milano

  Autor: Celia Wickham

  Kategorija: JESEN - ZIMA

  07.07.2020.

  Kolaboracija sa manekenkom Jac Monika Jagacaik

  REDA Milano je  izradila mini kolekciju WHO WEARS THE PANTS koja je kreirana u suradnji s internacionalnim modelom Monikom Jac Jagaciak u svrhu lansiranja svog  novog online shopa.

  Ova ekskluzivna capsule kolekcija uključuje osam modela cipela vrhunskog talijanskog dizajna, koji su ‘made in Italy’ od crne kože najviše kvalitete, s diskretnom i elegantnom crvenom podstavom.

   Dizajn obuće prilagođen je najrazličitijim prilikama.

  Inspirisana pokretom ženskog oslobođenja šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog stoleća, Monika Jagaciak se posebno zainteresirala za razvoj i evoluciju ženskog stila i mode u ovom određenom periodu. Kako su žene tog doba kolektivno dolazile na proteste na kojima su se borile za svoja prava, s posebnim osvrtom na pravo na zaposlenje, iz toga je izronio novi snažan i hrabar ton izražavanja, a u stil se utkalo sveže otkriveno samopouzdanje.

  Čak i danas su ‘snažne žene’ u poslovnom okruženju, pa i društvu strogo i nepravedno kritikovane a i često opisivane kao suviše stroge i nadobudne, šaljući pogrešnu poruku da je snaga atribut koji pripada isključivo muškarcima.  Čitava ova kolekcija teži k tome da izmjeni ovo zastarelo viđenje i da pruži ohrabrenje za nesputano izražavanje.

  Prelazeći granice muško/ženskih svetova, kolekcija postavlja pitanje “tko nosi pantalone”?

  Pri razvijanju kampanje, Jagaciak je udružila snage s pet umetnica koje su stvorile autentične performanse za svaki pojedinačni par cipela i na ovaj su način pojačali poruku kampanje “tko nosi pantalone?”. Hrabrim i kreativnim nastupima svaki je umetnik predstavio svoj rad zasnovan na ideji osnaženja žena, prikazujući snagu izražavanja kroz stil. Umjetnici koji su se pridružili kampanji su Sophie Leddick, Jinlu Luo, Polina Protsenko, Nanna Rosenfeldt-Olsen i Celia Wickham.

  Tim REDA-e je izuzetno uzbuđen zbog suradnje s Monikom Jac Jagaciak koja je u modnoj  industriji od 2007. i od tada je čak trinaest puta bila dio Chanelovih kampanja, ostavivši svoj graciozni pečat na naslovnim stranama mnogih magazina.

  S neumornim istraživačkim duhom utkanim u REDA kompaniju i uz čvrsto verovanje u značaj i utjecaj visoke mode, ova nova i ekskluzivna kolekcija teži pružiti dašak energije i moći svakoj ženi.


  Proljetne cipele koje možete pronaći na zimskom sniženju

  Izvor: Journal.hr
  Loading...